Popular News

Žao nam je, ovaj sadržaj je dostupan samo na English. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kompanija Tech 387 se pridružila Bit Alijansi

 
 

28.02.2019.

 

U prostorijama kompanije Tech 387 u Sarajevu potpisan je sporazum o pridruživanju kompanije TECH 387 zajednici 58 članica Bit Alijanse. Sporazum o pridruživanju su potpisali Armin Talić, generalni menadžer Bit Alijanse i Arslan Hajdarević, direktor kompanije Tech 387.
 
Tech 387 je kompanija koja je osnovana sa vizijom pravljenja najzahtjevnijih softverskih projekata 21. stoljeća i sa željom za zapošljavanjem najboljih profesionalaca u industriji. Usmjereni su na pružanje usluga uz najbolji odnos cijene/performansi i izgradnju dugoročnih partnerskih odnosa.
 
“Kao partner mi razvijemo i pružimo stručne, inovativne tehničke usluge i rješenja koja omogućavaju našim klijentima da postignu maksimalan uspjeh sa svojim softverima. Tech 387 koristi moderne, konceptualne modele, procese i sisteme radnog toka sa tendencijom stalnog širenja zbog vještina, upravljanja, stručnih i tehničkih resursa”, izjavio je Arslan Hajdarević, direktor kompanije Tech 387.
 
IT kompanije u Bosni i Hercegovini kreiraju značajne rezultate za unapređenje trenutnog poslovnog okruženja i zapošljavanja mladih. Potencijal koji IT industrija posjeduje neophodno je usmjeriti u kvalitetnom smjeru te omogućiti maksimiziranje vrijednosti industrije. Kompanije članice Bit Alijanse svakodnevno svojim aktivnostima rade na kreiranju prilika za mlade i zainteresovane za IT.