Popular News

Savez studenata Elektrotehni─Źkog fakulteta u Banjoj Luci i Bit Alijansa potpisali memorandum o saradnji

 

03.05.2019.

 

Saradnja sa mladim IT stru─Źnjacima jedan je od klju─Źnih ciljeva Bit Alijanse ─Źime se studentima omogu─çava komunikacija sa IT kompanijama, a kompanije imaju mogu─çnost upoznavanja IT talenata.

 

S ciljem povezivanja studenata Elektrotehni─Źkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci i IT kompanija, Bit Alijansa je potpisala Memorandum o saradnji sa Savezom studenata Elektrotehni─Źkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. Memorandum o saradnji su potpisali predsjednica Saveza studenata Nikolina Govedarica i Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse.

 

Savez studenata Elektrotehni─Źkog fakulteta u Banjoj Luci i Bit Alijansa ─çe sara─Ĺivati na projektima od zna─Źaja za unapre─Ĺenje znanja, karijernih kompetencija i vje┼ítina studenata. Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse, istakla je da je saradnja sa budu─çim IT profesionalcima od izuzetnog zna─Źaja za IT kompanije koje Bit Alijansa ujedinjuje. ÔÇťTrenutni studenti fakulteta sa IT usmjerenjima su budu─çi zaposleni kompanija ─Źlanica Bit Alijanse te je va┼żno da ve─ç sada steknu kvalitetna znanja i kompetencije koje ─çe ih diferencirati na tr┼żi┼ítu rada, a ujedno osna┼żiti potencijal razvoja IT industrije. Saradnja Bit Alijanse sa Savezom studenata Elektrotehni─Źkog fakulteta u Banjoj Luci je bila logi─Źan slijed s obzirom da smo u proteklom periodu razmatrali i usaglasili realizaciju svrsishodnih zajedni─Źkih aktivnosti.”, navela je Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse.
 
Savez Studenata Elektrotehni─Źkog fakulteta (SSETF BL) je studentsko predstavni─Źko tijelo Elektrotehni─Źkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. Primarni ciljevi Saveza studenata jesu interna i eksterna komunikacija, pobolj┼íanje studentskog standarda na fakultetu, edukacija studenata, kao i organizacija i odlazak na┼íih studenata na Elektrijadu ÔÇô skup studenata Elektrotehnike. Ono ┼íto Savez studenata, kao glasnogovornike ve─çine studenata, svakako najvi┼íe zanima jesu interesi studenata i kvalitet nastavnog procesa.

 
ÔÇťSaradnja sa Bit Alijansom je ne┼íto ┼íto je svakako bilo u na┼íem interesu. Prona┼íli smo zajedni─Źki jezik i cilj koji samo ujedinjeni mo┼żemo ispuniti. Od velikog nam je zna─Źaja ovaj korak, jer smatramo da ─çemo djelotvornim radom doprinijeti pobolj┼íanju studentskog standarda, kvalitetu nastave i budu─çim praksama na┼íih studenata. Veliko nam je zadovoljstvo ┼íto smo prepoznati kao potencijalno dobri saradnici, te se nadamo da ─çemo ispuniti o─Źekivanja kako Bit Alijanse, tako i na┼íih studenata.ÔÇť