Popular News

Kompanija evoila Bosnia nova ─Źlanica Bit Alijanse

6.12.2023. godine

 

Ponosno objavljujemo da se kompanija evoila Bosnia nedavno pridru┼żila ─Źlanstvu Bit Alijanse.┬á

 

Ugovor su potpisali direktor kompanije evoila za Bosnu i Hercegovinu, Damir Topi─ç i izvr┼íni direktor Bit Alijanse Damir Maglajli─ç. Potpisivanju je tako─Ĺer prisustvovao i J├╝rgen Horak, direktor kompanije evoila za Austriju i Sloveniju.

 

Iz kompanije evoila su poru─Źili da odluka o pridru┼żenju Bit Alijansi odra┼żava njihovu predanost daljnjem razvoju i unapre─Ĺenju doma─çe IT industrije.

 

“Uvjereni smo da kao ─Źlan Bit Alijanse zajedni─Źkim snagama mo┼żemo posti─çi stvaranje pozitivnog poslovnog okru┼żenja koje podr┼żava rast i napredak IT sektora u Bosni i Hercegovini. Evoila Bosnia dijeli s Bit Alijansom viziju razvoja IT sektora u na┼íoj zemlji i vjerujemo da ─çe na┼íe partnerstvo s pridonijeti stvaranju odr┼żivog ekosistema koji poti─Źe inovacije, zapo┼íljavanje kvalificiranih stru─Źnjaka te unapre─Ĺenje infrastrukture.” – izjavio je Damir Topi─ç.

 

ÔÇťIstinski vjerujemo da zajedni─Źkim snagama mo┼żemo doprinijeti razvoju i napretku na┼íe zajednice, a kompanija evoila je to potvrdila svojim pristupanjem ─Źlanstvu. Njihovo sudjelovanje ne samo da ─çe obogatiti na┼íu zajednicu s tehni─Źkim znanjem i inovacijama, ve─ç ─çe tako─Ĺer podr┼żati ciljeve udru┼żenja u ja─Źanju IT sektora u BiH. Kroz zajedni─Źke napore, vjerujemo da ─çemo posti─çi dugoro─Źne pozitivne promjene.ÔÇŁ – poru─Źio je Damir Maglajli─ç.

 

Bit Alijansa nastavlja biti klju─Źna pokreta─Źka snaga inovacija i napretka u bosanskohercegova─Źkom IT sektoru, a zajedno gradimo temelje za prosperitetnu budu─çnost na┼íe zajednice.