Popular News

Way Seven Technologies – dobrodošli u Bit Alijansu

 
24.05.2018.
 
Kompanija Way Seven Technologies iz Banje Luke se pridružila udruženju Bit Alijansa. Sporazum o pridruživanju potpisali su Goran Gašić, direktor kompanije Way Seven Technologies i Armin Talić, generalni menadžer udruženja Bit Alijansa.
 
Kompanija Way Seven Technologies ekspertizu u domenu razvoja visoko kvalitetnih softverskih rješenja gradi poslednjih 10 godina. Iza sebe ima uspješno lansirane softverske proizvode, te zadovoljne klijente i partnere u preko trideset zemalja širom svijeta. Kancelarija u Banjoj Luci posluje već tri godine.
 
“Projektni timovi se formiraju od iskusnih inžinjera koji znaju pomoći našim klijentima u kreiranju željenih softverskih rješenja. Energičnim i agilnim pristupom, kao i održavanjem transparentne i bliske komunikacije, uspješno se prilagođavamo potrebama tržišta i pomažemo našim partnerima da grade funkcionalna rješenja koja njihovi korisnici vole.”, izjavio je Goran Gašić, direktor kompanije Way Seven Technologies.
 
U svrhu stvaranja pozitivnog poslovnog okruženja za stalni rast softverske industrije u BiH, Bit Alijansa kontinuirano radi na rješavanju dva najveća problema sa kojima se softverske kompanije suočavaju u poslovanju u BiH, poput nedostatka visokoobrazovnih kadrova i izostanak podsticaja od strane nadležni institucija sa svih nivoa vlasti u BiH. Bit Alijansa uz zajedničke aktivnosti svojih članica će se nastojati suočiti sa izazovima softverske industrije s ciljem stvaranja uslova za njen dugoročni rast i razvoj.