Popular News

TECH Hosted by LANACO 2018

 

Bli┼żi se ─Źetvrto izdanje najve─çe multivendorske Tech Hosted by LANACO konferencije u Bosni i Hercegovini, koja se ove godine odr┼żava od 15. do 19. oktobra 2018. godine u LANACO Tehnolo┼íkom centru u Banjaluci.
 
CONNECTING DATA je tema ovogodi┼ínje Tech Hosted by LANACO 2018 konferencije koja okuplja aktuelne i ambiciozne IT stru─Źnjake, preduzetnike, vlasnike preduze─ça, razvojne menad┼żere i tehnolo┼íke stru─Źnjake koji su zainteresovani za pobolj┼íanje svog poslovanja kroz prihvatanje benefita digitalne transformacije.
 
Adekvatno kori┼í─çenje povezanih informacija u svakodnevnom poslovanju je pretpostavka za kreiranje konkurentske pozicije i uspjeha na tr┼żi┼ítu. Razumijevanje zna─Źaja povezanih informacija predstavlja samu su┼ítinu poslovne moc╠üi po─Źetkom XXI vijeka. Ako u tom kontekstu postoji aktuelan recept za poslovni uspjeh, pravo mjesto da se sa njim upoznate je ovogodi┼ínja Tech Hosted by LANACO konferencija. ┼Żelja organizatora je da pomognemu svim u─Źesnicama da na pravi na─Źin razumiju razli─Źite specifi─Źne aspekte ÔÇťautoputa podatakaÔÇÖÔÇÖ, a sve u cilju prilago─Ĺavanja postoje─çih biznis strategija i ostvarivanja uspjeha na tr┼żi┼ítu.
 
Ovogodi┼ínju konferenciju ─çe ─Źiniti nekoliko programskih segmenata kroz koje ─çe biti obra─Ĺen Big Data, IoT, Security, GDPR, E-government.
 
Pro┼ílogodi┼ínjoj konferenciji je prisustvovalo 280 u─Źesnika koji su kroz razmjene iskustava, oplemenjeni znanjima dvadeset dva svjetski priznata stru─Źnjaka. Tech Hosted by LANACO nastavlja u svojoj jedinstvenosti da trasira put novim idejama, kao mjesto susreta inovacija, tehnolo┼íko-poslovne ekspertize, autenti─Źnih biznis vrijednosti i ─Źinioca procesa digitalne transformacije po ─Źemu je jedinstven u regionu.
 
Tech Hosted by LANACO je most koji spaja sve segmente javnosti našeg regiona i globalne lidere digitalne transformacije.
 
Vi┼íe detalja o konferenciji potra┼żite na:┬áwww.techhosted.ba┬áili putem dru┼ítvenih mre┼ża.