Popular News

TECH Hosted by LANACO 2018

 

Bliži se četvrto izdanje najveće multivendorske Tech Hosted by LANACO konferencije u Bosni i Hercegovini, koja se ove godine održava od 15. do 19. oktobra 2018. godine u LANACO Tehnološkom centru u Banjaluci.
 
CONNECTING DATA je tema ovogodišnje Tech Hosted by LANACO 2018 konferencije koja okuplja aktuelne i ambiciozne IT stručnjake, preduzetnike, vlasnike preduzeća, razvojne menadžere i tehnološke stručnjake koji su zainteresovani za poboljšanje svog poslovanja kroz prihvatanje benefita digitalne transformacije.
 
Adekvatno korišćenje povezanih informacija u svakodnevnom poslovanju je pretpostavka za kreiranje konkurentske pozicije i uspjeha na tržištu. Razumijevanje značaja povezanih informacija predstavlja samu suštinu poslovne moći početkom XXI vijeka. Ako u tom kontekstu postoji aktuelan recept za poslovni uspjeh, pravo mjesto da se sa njim upoznate je ovogodišnja Tech Hosted by LANACO konferencija. Želja organizatora je da pomognemu svim učesnicama da na pravi način razumiju različite specifične aspekte “autoputa podataka’’, a sve u cilju prilagođavanja postojećih biznis strategija i ostvarivanja uspjeha na tržištu.
 
Ovogodišnju konferenciju će činiti nekoliko programskih segmenata kroz koje će biti obrađen Big Data, IoT, Security, GDPR, E-government.
 
Prošlogodišnjoj konferenciji je prisustvovalo 280 učesnika koji su kroz razmjene iskustava, oplemenjeni znanjima dvadeset dva svjetski priznata stručnjaka. Tech Hosted by LANACO nastavlja u svojoj jedinstvenosti da trasira put novim idejama, kao mjesto susreta inovacija, tehnološko-poslovne ekspertize, autentičnih biznis vrijednosti i činioca procesa digitalne transformacije po čemu je jedinstven u regionu.
 
Tech Hosted by LANACO je most koji spaja sve segmente javnosti našeg regiona i globalne lidere digitalne transformacije.
 
Više detalja o konferenciji potražite na: www.techhosted.ba ili putem društvenih mreža.