Popular News

Saradnja na polju zapošljavanja IT talenata Agencije Spektar i Bit Alijanse

 

15.02.2021. 

 

Kvalitetno adresiranje IT poslova i predstavljanje istih na prepoznatim platformama značajno je za zapošljavanje IT talenata. S tim ciljem, protekle sedmice Bit Alijansa je potpisala memorandum o saradnji sa Agencijom Spektar iz Banjaluke. Memorandum o saradnji su potpisali Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse i Miroslav Vukajlović, direktor Agencije Spektar. 

 

“Radujemo se saradnji sa udruženjem najvećih IT kompanija okupljenih oko Bit Allijanse. Ovim činom korak smo bliže ostvarenju zajedničkih ciljeva, promociji izvrsnosti, unapređenju kvaliteta tržišta rada, ljepšem i bogatijem okruženju.  Agencija Spektar je najstarija agencija za posredovanje pri zapošljavanju u BiH. Klijentima nudimo lepezu posebno osmišljenih usluga iz oblasti ljudskih resursa, savjetovanje na temu izgradnje efikasnijeg sistema upravljanja, kao i posebno osmišljene treninge za zaposlene. Na www.AgencijaSpektar.com, jednom od najposjećenijih oglašavača konkursa za posao, u narednom periodu, promovisaćemo sve važne aktivnosti Bit Allijanse. “ – istakao je Miroslav Vukajlović, direktor Agencije Spektar. 

 

Agencija Spektar je najstarija agencija za posredovanje pri zapošljavanju u BiH i prepoznatljiva konsultantska kuća u domenu poslovne organizacije, ljudskih resursa. Agencija Spektar je specijalizovana za pronalaženje i zapošljavanje stalno i privremeno angažovanog osoblja u Bosni i Hercegovini. Kao kompanija posvećena postizanju izuzetnih rezultata na tržištu rada, Agencija Spektar je zaslužila reputaciju uspješne agencije za posredovanje pri zapošljavanju osoblja i rukovodnog kadra u različitim privrednim granama.

 

„Zapošljavanje kvalitetnih IT profesionalaca i talenata jedna je od najznačajnijih karika u lancu rasta IT industrije. S tim ciljem, potpisali smo memorandum o saradnji sa Agencijom Spektar za posredovanje pri zapošljavanju, iz Banjaluke, kako bismo u narednom periodu razvili i unaprijedili strategije zapošljavanja. IT industrija ima izuzetan potencijal u ovom domenu, ali je važno isti usmjeriti kako bi bio realizovan sto efektnije. To će nam biti fokus u narednom periodu.“ – navela je Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.