Popular News

Play Team i Bit Alijansa potpisali memorandum o saradnji

 
21.09.2018.
 
U srijedu, 19.09.2018. godine u Banjaluci je potpisan memorandum o saradnji između Play Team agencije i Bit Alijanse, čime je ozvaničena međusobna saradnja ove dvije organizacije. Potpisivanju su prisustvovali Tihana Tepšić, direktorica Play Team-a i Armin Talić, generalni menadžer Bit Alijanse, te Tatjana Vučić, branch menadžer Bit Alijanse u Banjaluci kao i menadžment Play Team-a, Dijana Tepšić, kreativna direktorica i Bojan Dragišić, account direktor.
 
Umrežavanje sa organizacijama koje rade na kreiranju kreativnih platformi i projekata za Bit Alijansu je od velike važnosti, te omogućava unapređenje trenutnih aktivnosti i kreiranje novih ideja za implementaciju budućih projekata.
 
Play Team agencija, već više od četiri godine kreira i realizuje uspješne aktivnosti i projekte u okviru kreativne i IT industrije, posebno u oblastima digitalne promocije, odnosa sa javnošću i event managementa, grafičkog i web dizajna, kao i animacije, audio i video produkcije. Play Team čine uspješni kreativci, koji su spremni da svoja znanja i vještine ponude tržištu, za kreiranje kvalitetnih, kreativnih i inovativnih ideja. Ovaj uspješan tim realizuje i mnogobrojne autorske projekte, koji doprinose promociji kreativne industrije i IT industrije, kulture i umjetnosti i medija, kao što su Play Media Day – regionalni komunikacijski događaj, TV show RECreativno sa Dijanom Tepšić, ali i muzička platforma Jelen Music Show.
 
„Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da sarađujemo sa Bit Alijansom, koja radi na unaprijeđenju i promociji IT industrije u BiH. Partnerstva poput ovih doprinose jačanju kapaciteta, razvoju i rastu, te unapređenju znanja i vještina u okviru IT industrije, koja je najbrže rastuća industrija u svijetu. Sigurno smo da će saradnja sa Bit Alijansom biti uspješna, a naš tim će dati sve od sebe da opravda očekivanja, te kreativnim i inovativnim rješenjima doprinese promociji, aktivnostima i radu Bit Alijanse“, istakla je Tihana Tepšić.
 
Kreativnim rješenjima, novim projektima, savremenim pristupima i metodama,  Bit Alijansa svakodnevno radi na promociji softverske industrije, zanimanja u okviru IT industrije, te predstavljanju kompanija članica. Nova partnerstva omogućavaju unapređenje znanja, ideja i doprinose jačanju IT industrije.