Popular News

Nova članica iz Banja Luke – Kompanija Infomedia se pridružila Bit Alijansi

 

18.10.2018.

 

Udruživanjem i ujedinjenjem ciljeva u stvaranju kvalitetnog okruženja za razvoj IT industrije, Bit Alijansa svakim danom postaje snažnija i veća, te zajedničkim djelovanjem 51 kompanije članice nastoji odgovoriti zadatim ciljevima i ukloniti barijere za dalji rast i razvoj IT industrije.

 

Kompanija Infomedia iz Banja Luke se u utorak, 16.10.2018. godine pridružila Bit Alijansi s ciljem ujedinjenja s ostačih 50 članica kako bi se postigli aktuelni ciljevi. Pridruživanje  kompanije Infomedia Bit Alijansi, ozvaničili su potpisivanjem sporazuma o pridruživanju Bojan Grujić, izvršni direktor kompanije Infomedia, Armin Talić, generalni menadžer Bit Alijanse, Tatjana Vučić, branch menadžer Bit Alijanse u Republici Srpskoj te Jovo Milanović, operativni direktor kompanije Infomedia.

 

Infomedia d.o.o. je osnovana 2006. godine u Banja Luci, te danas sa više od 12 godina iskustva i 100 zaposlenika definišu svoje ciljeve i ulogu u biznisu: Kreirati inovativna IT rješenja u oblasti programiranja, web dizajna i oglašavanja. Zaposlenici kontinuirano teže ka unapređenju svojih znanja i vještina, čime se ističu na tržištu.
 
„Nastojali smo stvoriti ugodno i stimulativno radno okruženje, poželjno za rad koje bi dalu motivaciju za profesionalno napredovanje i razvoj svih naših radnika. Veliku pažnju pridajemo tome da se svaki zaposlenik osjeća aktivno, cijenjeno i zadovoljno, kako, kao dio tima, tako i pojedinačno. Drago nam je što je Bit Alijansa prepoznala naše napore i našu viziju i vjerujemo kako je ovo samo uvod u još jednu uspješnu, zajedničku saradnju.“, naveo je Bojan Grujić, direktor kompanije Infomedia.

 

Kao jedan od ključnih ciljeva Bit Alijanse koji se nastoji postići okupljanjem IT kompanija pod jedinstven krov je sinergijski efekat u oblasti razvoja edukacije, saradnje sa partnerskim institucijama, te unapređenje poslovnog okruženja IT sektora.