Popular News

Sorry, this entry is only available in BHS. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

LINK group – dobrodošli u Bit Alijansu!

 
Bit Alijansa svakim danom postaje snažnija – LINK group se pridružila članicama Bit Alijanse u ostvarenju zajedničkih ciljeva i jačanju softverske industrije u Bosni i Hercegovini.
 
LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspješno bavi profesionalnom edukacijom i certifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspješno posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja svijeta.
 
U okviru obrazovnog sistema u Bosni i Hercegovini postoje četiri obrazovne institucije: ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy sa predstavništima u Sarajevu i Banjaluci i Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo sa sjedištem u Banjaluci.
 
Bit Alijansa kao vodeće udruženje IT kompanija u Bosni i Hercegovini kreira potentno okruženje za djelovanje uspješnih kompanija iz IT sektora te zajedno sa članicama, najuspješnijim kompanijama iz IT oblasti unapređuje poslovanje i djelovanje, kako za poslovni sektor tako i za društvo u cjelini.
 
LINK group, sa svojom misijom “Pomažemo ljudima da budu uspješniji.” će u periodu koji slijedi zasigurno pojačati mrežu uspješnijih projekata koje Bit Alijansa realizuje.