Popular News

Sorry, this entry is only available in BHS.

LINK group – dobrodošli u Bit Alijansu!

 
Bit Alijansa svakim danom postaje snažnija – LINK group se pridružila članicama Bit Alijanse u ostvarenju zajedničkih ciljeva i jačanju softverske industrije u Bosni i Hercegovini.
 
LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspješno bavi profesionalnom edukacijom i certifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspješno posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja svijeta.
 
U okviru obrazovnog sistema u Bosni i Hercegovini postoje četiri obrazovne institucije: ITAcademy, BusinessAcademy i InternetAcademy sa predstavništima u Sarajevu i Banjaluci i Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo sa sjedištem u Banjaluci.
 
Bit Alijansa kao vodeće udruženje IT kompanija u Bosni i Hercegovini kreira potentno okruženje za djelovanje uspješnih kompanija iz IT sektora te zajedno sa članicama, najuspješnijim kompanijama iz IT oblasti unapređuje poslovanje i djelovanje, kako za poslovni sektor tako i za društvo u cjelini.
 
LINK group, sa svojom misijom “Pomažemo ljudima da budu uspješniji.” će u periodu koji slijedi zasigurno pojačati mrežu uspješnijih projekata koje Bit Alijansa realizuje.