Popular News

Kompanija WWTravel iz Bihaća se pridružila Bit Alijansi

 
22. septembar 2020. godina

 

Jučer se kompanijama članicama Bit Alijanse pridružila kompanija WWTravel iz Bihaća. Sporazum o pridruživanju su potpisali Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse i Denis Selmanović, direktor kompanije WWT.
 
WWT je kompanija usmjerena na rješenja posvećena isporuci isplativih distribucijskih platformi  hotelima i privatnim smještajima. Kroz saradnju sa vodećim svjetskim kanalima distribucije smještaja, WWT razvija alate za olakšavanje vođenja smještaja, povećanje prometa, te sigurnu naplatu rezervacija. Razvojni tim sa sjedištem u Bihaću, sačinjen je od mladih ljudi koji konstantno nastoje unaprijediti alate i usluge koje pružamo našim klijentima. Uspješnosti kompanije svjedoči preko 4000 klijenata, na preko 500 lokacija u 4 različite države Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Njemačkoj i Austriji.
 
“Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo postali dio Bit Alijanse. Želimo dati svoj doprinos BiH društvu kroz integraciju mladih u naše timove, a ujedno i rasti kao vodeća kompanija u sferi svoga poslovanja u regionu i šire. Učlanjenje u Bit Alijansu vidimo kao vjetar u leđa našem poslovanju, a nadamo se da ćemo ostvariti dobru saradnju i sa ostalim članicama Bit Alijanse, te jedni drugima pomoći znanjem i iskustvom.” – istakao je Denis Selmanović, direktor kompanije WWTravel. 

 

Bit Alijansa okuplja najuspješnije IT kompanije iz Bosne i Hercegovine koje kreiraju vrijednost na globalnom nivou, kada je u pitanju poslovanje različitih industrija i sektora.
 
„Pridruživanje kompanije WWTravel iz Bihaća definitivno će kreirati izuzetnu vrijednost za jačanje članstva i dalje aktivnosti Bit Alijanse u Unsko-sanskom kantonu, posebno uobzirujući dosadašnje rezultate ove kompanije na globalnom nivou. Sigurni smo da ćemo u narednom periodu zajedničkim snagama realizovati projekte koji će kao rezultat imati stvaranje novih prilika za IT talente, kao i sveukupni razvoj IT industrije BiH. Radujemo se budućoj saradnji, a sjajnom timu kompanije WWTravel želimo iskrenu dobrodošlicu zajednici najuspješnijih IT kompanija u Bosni i Hercegovini.”– poručila je Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.