Popular News

Kompanija TeleGroup iz Banjaluke nova članica Bit Alijanse 

 

06. oktobar 2020. godina

 

Zajednici najuspješnijih IT kompanija iz Bosne i Hercegovine pridružila se kompanija TeleGroup iz Banjaluke. Sporazum su potpisali Georgije Mihajlović, zamjenik direktora i direktor prodaje TeleGroup i Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.
 

„TeleGroup sistem posluje više od 25 godina na širem području Evrope i slobodno mogu reći da smo sada već iskusni i dokazani tehnološki partner u domenu informaciono-komunikacionih tehnologija našim klijentima. Kako vreme u kojem živimo diktira konstantne izazove i promene, nameće da se i mi menjamo, prilagođavamo našu ponudu novim tržišnim tendencijama i poslovnim potrebama naših klijenata. Upravo zbog toga, veliko nam je zadovoljstvo da učlanjenjem u Bit Alijansu, zajedno sa ostalim članicama udruženja, možemo udruženim snagama da radimo na rastu i razvoju IT industrije kao jednoj od najznačajnijih resursa svake države. Kako se sve više suočavamo sa nedostatkom kvalitetnog kadra, poseban izazov za sve nas biće da zajednički sarađujemo sa akademskim institucijama i studijske programe prilagodimo tako da idu u korak sa vremenom, i time stvorimo mladim ljudima dovoljno razloga da ostanu na našim prostorima i ovde ostvaruju svoje poslovne ciljeve i ambicije”, istakao je Milomir Gligorijević, predsednik TeleGroup sistema.

 

Kompanija TeleGroup je jedna od vodećih tehnoloških kompanija koja je specijalizovana za razvoj i implementaciju poslovnih IT rješenja i izgradnju IT, telekomunikacione i elektroenergetske infrastrukture. Od osnivanja 1992. godine, TeleGroup je izrastao u sistem koji obuhvata niz tehnoloških kompanija koje danas uspješno posluju na širem tržištu Evrope i Bliskog istoka.

 

„TeleGroup, kao kompanija od izuzetnog značaja za IT industriju u Bosni i Hercegovini, ali i širem regionu, definitivno je veliko pojačanje za Bit Alijansu. Zajedničkim snagama nastavićemo sa izgradnjom kvalitetnih temelja poslovanja, organizacione kulture i unapređenja potencijala koje naša IT industrija ima. Zadovoljstvo nam je i čast da nam se pridružuju najjači IT igrači, te da ujedinjeni možemo kreirati pregršt novih prilika za cijelo društvo“ – navela je Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.