Popular News

Kompanija Studis se pridru┼żila Bit Alijansi

 

15.08.2019.

 

Zajednici ─Źlanica Bit Alijanse pridru┼żila se kompanija Studis d.o.o. iz Sarajeva. Sporazum o pridru┼żivanju su potpisali Edis Hrelja, direktor kompanije Studis i Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse.
 
ÔÇ×Studis d.o.o. je mlada kompanija koja se bavi poslovima u oblasti web tehnologija, ┬ádigitalnog marketinga i softverskog licenciranja, ali sa uspje┼ínim projektima iza sebe. U tom spoju mladosti i iskustva u potrazi smo za novim izazovima, te smo kroz Bit Alijansu prepoznali prilike zbog vrijednosti koje ona sa sobom nosi. Nadam se da ─çemo kroz zajedni─Źke aktivnosti stvarati nove vrijednosti ÔÇť, naveo je Edis Hrelja, direktor kompanije Studis.

 

 

Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse istakla je zna─Źaj zajedni─Źkog djelovanja IT kompanija ujedinjenih u Bit Alijansi. ÔÇ×IT kompanije koje su ─Źlanice Bit Alijanse dokazano kreiraju vrijednost na svjetskom nivou, a svaka pojedina─Źno donosi nove prakse, iskustva i znanja tako da nas raduje ┼íto nam se pridru┼żuje i kompanija Studis da uveli─Źa na┼íe zajedni─Źko djelovanje i niz aktivnosti koje planiramo da realizujemo u narednom perioduÔÇť, isti─Źe Vu─Źi─ç.

 

─îlanice Bit Alijanse su ujedinjene s ciljem unapre─Ĺenja uslova poslovanja i kreiranja karijernih prilika za mlade kako bi se ohrabrili i svoj karijerni put izgradili u oblasti IT industrije.┬áBit Alijansa kontinuirano realizuje aktivnosti s ciljem kreiranja adekvatnog poslovnog okru┼żenja za poslovanje IT kompanija u BiH te smanjenje deficita kvalifikovanog radnog IT kadra.