Popular News

Kompanija SmartLab iz Sarajeva nova članica Bit Alijanse

 

11.06.2020.

 

Jučer se Bit Alijansi pridružila kompanija SmartLab iz Sarajeva s ciljem zajedničkog djelovanja i realizacije aktivnosti u oblasti IT industrije. Sporazum o pridruživanju su potpisali Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse i Rizah Kabaši, osnivač i direktor kompanije SmartLab.
 
„Kompanija SmartLab je sastavljena od tima kreativaca koji su posvećeni kreiranju „eLearning“ edukacijski web rješenja. Ključni cilj nam je da pomognemo svojim klijentima i partnerima da se izdvoje iz mnoštva drugih kompanija u vidu efikasnog investiranja u sopstvene ljudske resurse. Pored toga, fokusirani smo u rješavanje izazova skojim se suočavaju obrazovne organizacije u implementaciji online učenja u svojim svakodnevnim aktivnostima.“ – naveo je Rizah Kabaši, direktor kompanije SmartLab.
 
IT kompanije i partnerske organizacije koje Bit Alijansa okuplja kreiraju vrijednost za IT industriju u BiH i realizacijom zajedničkih aktivnosti nastoje omogućiti mladim kvalitetnije obrazovanje i prilike za rad i karijerni razvoj u kompanijama.
 
„Bit Alijansa ujedinjuje najuspješnije kompanije IT industrije, a svakodnevno nam se pridružuju i nove kompanije kao partneri u realizaciji naše vizije i zajedničkih ciljeva. Sigurna sam da će pridruživanje kompanije SmartLab kreirati novu vrijednost, ne samo za članice Bit Alijanse, već i za kompletnu IT industriju u BiH. Radujemo se zajedničkoj saradnji i vjerujemo da ćemo ostvariti mnogo zajedničkih uspjeha.” – navela je Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.