Popular News

Kompanija SmartLab iz Sarajeva nova ─Źlanica Bit Alijanse

 

11.06.2020.

 

Ju─Źer se Bit Alijansi pridru┼żila kompanija SmartLab iz Sarajeva s ciljem zajedni─Źkog djelovanja i realizacije aktivnosti u oblasti IT industrije. Sporazum o pridru┼żivanju su potpisali Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse i Rizah Kaba┼íi, osniva─Ź i direktor kompanije SmartLab.
 
ÔÇ×Kompanija SmartLab je sastavljena od tima kreativaca koji su posve─çeni kreiranju ÔÇ×eLearningÔÇť edukacijski web rje┼íenja. Klju─Źni cilj nam je da pomognemo svojim klijentima i partnerima da se izdvoje iz mno┼ítva drugih kompanija u vidu efikasnog investiranja u sopstvene ljudske resurse. Pored toga, fokusirani smo u rje┼íavanje izazova skojim se suo─Źavaju obrazovne organizacije u implementaciji online u─Źenja u svojim svakodnevnim aktivnostima.ÔÇť ÔÇô naveo je Rizah Kaba┼íi, direktor kompanije SmartLab.
 
IT kompanije i partnerske organizacije koje Bit Alijansa okuplja kreiraju vrijednost za IT industriju u BiH i realizacijom zajedni─Źkih aktivnosti nastoje omogu─çiti mladim kvalitetnije obrazovanje i prilike za rad i karijerni razvoj u kompanijama.
 
ÔÇ×Bit Alijansa ujedinjuje najuspje┼ínije kompanije IT industrije, a svakodnevno nam se pridru┼żuju i nove kompanije kao partneri u realizaciji na┼íe vizije i zajedni─Źkih ciljeva. Sigurna sam da ─çe pridru┼żivanje kompanije SmartLab kreirati novu vrijednost, ne samo za ─Źlanice Bit Alijanse, ve─ç i za kompletnu IT industriju u BiH. Radujemo se zajedni─Źkoj saradnji i vjerujemo da ─çemo ostvariti mnogo zajedni─Źkih uspjeha.” ÔÇô navela je Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse.