Popular News

Kompanija Singularity iz Istočnog Sarajeva je nova članica Bit Alijanse

 
 
11.03.2020.
 
 

Zajednici Bit Alijanse se u utorak, 10. marta 2020. godine pridružila kompanija Singularity iz Istočnog Sarajeva. Sporazum o pridruživanju su potpisali Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse i Nikola Radović, direktor kompanije Singularity.

 

„Članstvo u Bit Alijansi nam predstavlja zadovoljstvo iz više razloga. Prvenstveno jer imamo zajedničke ciljeve unapređivanja IT sektora Bosne i Hercegovine, te nam je zadovoljstvo biti dio dobro umreženog tima koji čine i druge uspješne kompanije iz naše oblasti. Radujemo se budućim zajedničkim uspjesima.“ – navodi Nikola Radović, direktor kompanije Singularity.

 

Singularity je globalna IT kompanija sa klijentima širom svijeta. Osnovali su ga dva mlada entuzijastična momka 2015. godine, koji godinama grade ideje i stvaraju softver na koji su ponosni. Slogan “Invent tomorrow” ih motiviše da uvijek donose nova, kreativna idejna rješenja za sve izazove sa kojima se suočavaju.

 

„Kompanije Bit Alijanse ujedinjene su s jasnim ciljevima koji imaju za rezultat unapređenje cjelokupne ekonomije BiH kroz zapošljavanje mladih te konstantan rast i razvoj IT industrije. Sigurni smo da će kompanija Singularity pojačati našu IT zajednicu te u narednom periodu svojim specifičnostima doprinijeti još snažnijem nastupu IT industrije kroz djelovanje Bit Alijanse.“ – istakla je Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.