Popular News

Kompanija Saga NFG iz Banjaluke se pridružila Bit Alijansi

 

7. februar 2020. godina

 

Danas je u Banjoj Luci potpisan ugovor o pridruživanju kompanije Saga NFG udruženju Bit Alijansa. Ugovor o pridruživanju potpisale su Aleksandra Grubor, direktorica kompanije Saga NFG i Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.

Aleksandra Grubor, direktorica kompanije Saga NFG ističe: “Nas kao kompaniju, pokreće osnovni princip: obezbediti poslovnu vrednost našim korisnicima. Težimo da budemo inovativna kompanija kontinuirano fokusirana na rešavanje problema novih generacija korisnika naših IT rešenja.  Radimo na  kreiranju i razvoju najnaprednijih rešenja koja prevode napredne informacione tehnologije naših globalnih partnera u vrednosti za lokalne poslovne subjekte kroz naša profesionalna rešenja i usluge Cilj nam je da doprinesemo  uspjehu i zadovoljstvu naših klijenata preko poboljšanja kvaliteta i upravljivosti sopstvenog poslovanja. Vjerujemo da sa ostalim članicama Bit Alijanse možemo dijeliti znanja, iskustva i na taj način oblikovati  ICT rješenja, kreirajući tako nove vrijednosti i šanse za naše kupce, zaposlene, investitore i partnere.”

 

Saga NFG d.o.o. Banja Luka, čiji je osnivač Saga d.o.o. Beograd, posluje od decembra 2007. godine uz punu podršku matične kompanije. U saradnji sa Sagom d.o.o. Beograd pruža najbolja rješenja svojim klijentima u upravljanju njihovim IT okruženjima. Od svog osnivanja 1989. godine, Saga je kompanija koja nudi ICT usluge prvenstveno  velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gdje je ICT od ključne važnosti za postizanje uspjeha. Tokom svog postojanja ostvarila je partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Od 2009. članica je  New Frontier grupacije, sa sjedištem u Austriji,  koju je Gartner svrstao među 10 najuspješnijih sistem integratora u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

 

„Bit Alijansa okuplja IT kompanije koje se ističu svojim uspješnim poslovanjem, pozitivnim promjenama u organizacionoj  kulturi i izuzetnom odnosu prema zaposlenim. Ponosni smo što su naše članice primjer dobrih praksi ne samo u domenu IT industrije već uopšte uspješnog poslovanja u BiH, regionu pa i na svjetskom nivou sto je prepoznato i od strane regionalne kompanije Saga koja je odlučila da takođe svojim izuzetnim kvalitetima doprinese unapređenju IT industrije kroz našu asocijaciju. U periodu koji nam slijedi, sigurna sam da ćemo zajedničkim snagama kreirati još mnoge uspješne priče i postavljati nove standarde uspješne poslovne zajednice kako u Bosni i Hercegovini tako i u širem regionu.“ – navela je Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.