Popular News

Kompanija More Screens iz Mostara 53 članica Bit Alijanse

 

20.11.2018.

 

Zajednički nastup IT kompanija iz Hercegovine od danas je snažniji za još jednu kompaniju iz Mostara. Bit Alijansi se pridružila kompanija More Screens koja sada broji 53 kompanije iz cijele Bosne i Hercegovine. Sporazum o pridruživanju su potpisali Predrag Mandlbaum, direktor kompanije More Screens i Armin Talić, generalni menadžer Bit Alijanse.

 

Kompanija More Screens već 7 godina uspješno nudi Multi-Screen IPTV i OTT rješenja i servise. Kompanija kombinuje najnapredniju tehnologiju s vlastitim skupom proizvoda pod imenom Spectar+. Među klijentima More Screens-a su vodeći regionalni i evropski Telekom operateri, Hotelski lanci, TV i Radio kuće kao i druge organizacije koje imaju potrebu za naprednim Video Over IP rješenjima.

 

More Screens danas posluje putem vlastitih razvojnih i operativnih centara u BiH, Makedoniji, Srbiji, Hrvatskoj i Italiji.

 

Direktor kompanije More Screens, Predrag Mandlbaum ističe važnost pozicioniranja IT industrije na vodeće mjesto među ostalim industrijama u BiH. „IT sektor posjeduje ogroman potencijal i od ključne je važnosti zajednički nastup kompanija kako bi se isti maksimalno iskoristio i kako bi sve kompanije poslovale u kvalitetnom okruženju. Zajednica kakva je Bit Alijansa je jedinstvena u BiH i raduje me činjenica da smo se pridružili najvećim IT kompanijama u ostvarenju zajedničkih ciljeva“, istakao je Mandlbaum.