Popular News

 

Kompanija Kodeks iz Sarajeva se pridružila Bit Alijansi

18.2.2022. godine
 
Zajednici kompanija članica Bit Alijanse se pridružila i kompanija Kodeks iz Sarajeva.
 
Kodeks u saradnji sa globalnim partnerima isporučuje informatička i telekomunikacijska rjeÅ”enja, proizvode i usluge na tržiÅ”tu Bosne i Hercegovine, a posebnu pažnju posvećuju servisnoj i savjetodavnoj podrÅ”ci koju pružaju svojim klijentima.
 
Veliko nam je zadovoljstvo među svojim članicama imati kompaniju kao Å”to je Kodeks, kompaniju koja njeguje poslovne i druÅ”tvene vrijednosti gradeći tako dugoročne saradnje i odnose već 30 godina. Vjerujemo da će upravo takvim pristupom ostaviti i specifičan pečat i doprinos cijeloj IT zajednici i u Bit Alijansi.” -istakao je Damir Maglajlić, izvrÅ”ni direktor Bit Alijanse.
 
Kodeks ima direktne ugovore s vodećim svjetskim ICT proizvođačima, a time osiguravamo najkvalitetniji odnos s istima te mogućnost dobivanja najnovijih informacija o svim proizvodima i tehnoloÅ”kim rjeÅ”enjima.
 
ā€œPridruživanje Bit Alijansi, asocijaciji koja okuplja najznačajnije kompanije IT industrije u Bosni i Hercegovini, za kompaniju Kodeks d.o.o. je prilika da pruži svoj doprinos unapređenju cijelog IT sistema u naÅ”oj zemlji. NaÅ”e dugogodiÅ”nje iskustvo u sistem inžinjeringu te uspjeÅ”na saradnja i zastupanje vodećih svjetskih IT proizvođača pokazatelj su maksimalnog kvaliteta i profesionalne usluge koju uvijek nastojimo pružiti. Zbog toga je udruživanje sa srodnim kompanijama prilika da svi zajedno radimo na unapređenju potencijala i poslovnog ambijenta u naÅ”oj industriji“.-istakao je direktor prodaje Kodeksa, Senad Kadić.