Popular News

Kompanija Kodecta se pridružila Bit Alijansi

 
07.05.2018.

 

Članicama Bit Alijanse se pridružila kompanija Kodecta – internacionalni provajder IT rješenja i usluga softver inženjeringa. Potpisivanju sporazuma o učlanjenju su prisustvovali gospodin Emir Čaušević, izvršni direktor kompanije Kodecta i Armin Talić, generalni menadžer Bit Alijanse.
Kompanija Kodecta se pridružila Bit Alijansi
Kompanija Kodecta d.o.o. osnovana 2015. godine. Od svog osnivanja svojim klijentima nude vrhunsku stručnost u oblasti upravljanja podacima, e-rješenja i razvoja prilagođenih aplikacija te pružaju jasnu konkurentsku prednost u dosljednom pružanju visokokvalitetnih tehnoloških proizvoda i usluga.

 

Kodecta djeluje globalno kroz podršku visokokvalitetnih projekata, kompanija i uzroka. Osnovne vrijednosti koje kompanija Kodecta njeguje u svom kvalifikovanom i iskusnom tima su iskrenost, povjerenje i poštovanje.

Stvaranjem visokokvalitetnih proizvoda i rješenja, nastoje da razvijaju kompaniju uz održavanje kvaliteta i zadovoljavanje svojih klijenata.

 

 „Bit Alijansa je izrasla u ključnu zajednicu svih relevantnih kompanija na području informacionih tehnologija u BiH i zadovoljstvo nam je reći da je i Kodecta postala član ove zajednice. Očekujemo da će kroz članstvo Kodecta naći dodatni podstrek rastu kompanije kroz aktivnosti Bit Alijanse, ali isto tako i da će Kodecta dati doprinos ovoj zajednici iskustvom i znanjem koje donosimo.” , izjavio je Emir Čaušević, izvršni direktor kompanije Kodecta.
 
Svakodnevno, broj kompanija koje prepoznaju vrijednost Bit Alijanse se povećava. Aktivnosti koje Bit Alijansa realizuje su usmjerene ka smanjenju deficita kvalifikovanog radnog kadra te unapređenje poslovnog okruženja softverske industrije u BiH.