Popular News

Kompanija ITpro Consulting iz Banjaluke se pridružila Bit Alijansi

 

21.10.2020. godina

 

Članicama Bit Alijanse se pridružila i kompanija ITpro Consulting iz Banjaluke. Ugovor o pridruživanju potpisali su Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse i Milijan Ćelić, direktor kompanije ITpro Consulting.

 

“U organizaciji i poslovanju visoko cijenimo iskrenu saradnju i “Bit Alijansu” upravo vidimo kao primjer dobre saradnje IT kompanija. Zahvalni smo na prilici da budemo dio alijanse i da doprinesemo  potencijalu kojim saradnja unutar alijanse može da utiče na poslovanje svih članica i na samo tržište. Naše poslovne aktivnosti su orijentisane  na rad sa drugim kompanijama na unapređenju njihovih organizacija kroz  zajednički rast kvaliteta ljudi i procesa. Drugi aspekt našeg poslovanja je R&D proces za klijente i transfer znanja i iskustava akumuliran u našem timu. Ove godine smo ponosni i na mladi tim studenata koji stasava kroz našu studentsku praksu. Svi zajedno smo tim koji je spreman za razmjenu znanja i iskustava i sigurni smo da će u budućnosti saradnja između kompanija napraviti  razliku u kvalitetu na tržištu i ka tom cilju se usmjeravamo.” – istakao je Milijan Ćelić, direktor kompanije ITpro Consulting

 

Zajednicu Bit Alijanse čine najuspješnije IT kompanije iz Bosne i Hercegovine. Zajednički cilj im je kreiranje kvalitetnog poslovnog ambijenta, uključujući sve najvažnije učesnike poput predstavnika obrazovanja, zakonodavstva i privrede. 

 

„Za jačanje kompletne IT zajednice koja je okupljena u Bit Alijansi od izuzetnog značaja je i pridruživanje mladih kompanija kakva je ITpro Consulting iz Banjaluke. Ova skoro osnovana kompanija koja će zasigurno u narednim godinama  značajno rasti pridružila se članicama Bit Alijanse u sklopu povlačenja strateških poteza neophodnih za njen dalji napredak, a samim tim i doprinos cjelokupnom napretku IT industrije BiH. Dakle, potvrđujemo svakom novom članicom da našu zajednicu čine kvalitetne kompanije koje žele vidjeti rast i razvoj cijelog IT ekosistema i tome su izuzetno posvećeni.“ – poručila je Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.