Popular News

Kompanija ID-S Consulting nova ─Źlanica Bit Alijanse

 

29.11.2018.

 

┼áirenje mre┼że ─Źlanica i osna┼żivanje zajednice IT kompanija u BiH kroz ─Źlanstvo u Bit Alijansi jedan je od klju─Źnih ciljeva kojim ─çe se dalje ostvariti rezultati usmjereni na povezivanje IT industrije, obrazovnih institucija i javnosti. Sporazum o u─Źlanjenju u Bit Alijansu potpisala je kompanija ID-S Consulting iz Sarajeva, te Bit Alijansa sada broji 54 ─Źlanice ujedinjene s istim ciljevima. Sporazum o pridru┼żivanju je potpisao Damir Isteni─ç, direktor kompanije ID-S.

 

Osnovana 2013. godine sa sjedi┼ítem u Sarajevu, firma ID-S Consulting se razvija prvenstveno u oblasti software developmenta i mre┼żne administracije.┬áInspirisani dugogodi┼ínjim radom u poljima software developmenta i consultinga, cilj kompanije je razvoj rje┼íenja koja ubrzavaju i olak┼íavaju poslovanje, a pri tome su u skladu s najnovijim tehnologijama i trendovima. Njihovi stru─Źnjaci dolaze iz razli─Źitih sredina i pozadina, s dugogodi┼ínjim iskustvom u svojim poljima, te brzo i efikasno dolaze do rje┼íenja bilo kog poslovnog zahtjeva. Poseban akcenat u radu se stavlja na kontinuiranu komunikaciju i otvorenu razmjenu ideja i iskustava, kako bi se ostvario ambijent za uspje┼ínu i dugotrajnu saradnju. Osim rada na vlastitim softverskim rje┼íenjima i consultingu, te razvoju mre┼ża i njenoj administraciji, kompanija ID-S Consulting pru┼ża edukaciju i priliku zapo┼íljavanja mladim i talentovanim budu─çim developerima.

 

ÔÇ×Neophodno je kontinuirano raditi na ┼íirenju aktivnosti koje otvaraju nova radna mjesta, ja─Źaju poslovnu strukturu u na┼íoj dr┼żavi i rezultiraju kvalitetnijim ┼żivotnim standardom.┬áNove prilike koje Bit Alijansa kao krovno udru┼żenje IT industrije u BiH pru┼ża u skladu su sa vizijom i misijom kompanije ID-S Consulting i sretni smo ┼íto smo dio zajednice najve─çih IT kompanija u BiHÔÇť, naveo je Damir Isteni─ç, direktor kompanije ID-S Consulting.

 

Svakodnevno, broj kompanija koje prepoznaju vrijednost Bit Alijanse se povećava. Bit Alijansa okuplja najuspješnije kompanije koje djeluju u okviru IT industrije i kreiraju poslovnu vrijednost svojim aktivnostima i radom.