Popular News

Kompanija Bravo Studio se pridružila zajednici članica Bit Alijanse

 
 
03.05.2018.
 
Generalni menadžer Bit Alijanse, Armin Talić i direktor kompanije Bravo Studio d.o.o. gospodin Goran Gojić danas su potpisali sporazum o učlanjenju kompanije Bravo Studio u Bit Alijansu.
 
Kompanija Bravo Studio d.o.o. je osnovana 2002. godine u Banjaluci kao kompanija za razvoj internet softvera i pružanje usluga podrške.
Osnovne poslovne aktivnosti Bravo Studija su razvoj, implementacija i upravljanje IT sistemima koji omogućavaju dostizanje visokih performansi u oblasti digitalnog marketinga.

Dugogodišnje iskustvo, požrtvovan rad, kvalitet, posvećenost tehnološkom razvoju te stalno unapređenje odnosa sa klijentima omogućilo im je globalnu prepoznatljivost kao i zadovoljavajuće poslovne rezultate koji se ogledaju u:
 
• stalnom unapredjenju postojećih i razvoju novih proizvoda,
• rastu broja zaposlenih,
• poboljšanju organizacije i uslova rada,
• finansijskom rastu.
 
Vrijednosti koje Bravo Studio promoviše su izvrsnost, strast prema tehnologiji, bezbjednost i dobronamjernost. Poštovanje ovih vrijednosti i ponašanje u skladu sa njima je integralni dio uspjeha kompanije.
 
Učlanjenjem kompanije Bravo Studio, Bit Alijansa sada okuplja 33 kompanije iz Bosne i Hercegovine koje zajedničkim nastupom kreiraju okruženje za rast i razvoj sofverske industrije u BiH.