Popular News

Kompanija Bamcard iz Sarajeva nova ─Źlanica Bit Alijanse

 

25.08.2020. godine

 

Danas je u Sarajevu potpisan Ugovor o pridru┼żivanju kompanije Bamcard ─Źlanicama Bit Alijanse. Ugovor su potpisali Alma Ahmi─ç, direktorica kompanije Bamcard i Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse.

 

ÔÇ×Bamcard kao jedini bh. procesni centar za karti─Źne transakcije i pionir fintech scene u Bosni i Hercegovini kontinuirano i u skladu sa tr┼żi┼ínim potrebama ula┼że u razvoj novih servisa i proizvoda s ciljem dugoro─Źnog unaprije─Ĺenja platnog prometa. Posebno smo ponosni ┼íto ve─çinu na┼íih servisa i proizvoda razvijamo sami i u saradnji sa doma─çim fintech i IT kompanijama. U tom smislu, saradnja sa BIT Alijansom i njenim ─Źlanicama ─çe omogu─çiti da na┼íe ideje nastavimo razvijati i unaprije─Ĺivati, a kako bismo gra─Ĺanima Bosne i Hercegovine olak┼íali uvo─Ĺenjem inovativnih, sigurnih i savremenih na─Źina pla─çanjaÔÇť – ┬áistakla je Alma Ahmi─ç, direktorica kompanije Bamcard.

 

Kompanija Bamcard d.d. Sarajevo┬áje karti─Źni procesni centar te jedina klirin┼íka ku─ça za doma─çe karti─Źne transakcije koja ve─ç vi┼íe od 20 godina pru┼ża potpunu podr┼íku karti─Źnom poslovanju banaka. Obzirom na kontinuitet poslovanja, kvalitet usluga te izvrsno poznavanje kako lokalnog tako me─Ĺunarodnog tr┼żi┼íta u domenu karti─Źne i fintech industrije, Bamcard je prepoznat kao pouzdan partner bankama u Bosni i Hercegovini. Pored poslova procesiranja karti─Źnih transakcija, kliringa, personalizacije kartica, Bamcard se nametnuo i kao tr┼żi┼íni ÔÇťinfluenserÔÇŁ u domenu inovativnih platnih aplikacija kao ┼íto je┬áKVIKO┬áte sigurnosnih aplikacija kao ┼íto je┬áCARDGUARD.

 

ÔÇ×Zadovoljstvo nam je da se zajednici ─Źlanica Bit Alijanse pridru┼żila i kompanija Bamcard koja ─çe definitivno donijeti veliku vrijednost kada govorimo o ekspertizi u fintech oblasti. Sigurni smo da ─çemo zajedno realizovati mnogo toga, upravo sa akcentom na unapre─Ĺenje fintech oblasti u BiH i ┼íire, kao jednom od najperspektivnijih. Bit Alijansa nastavlja da okuplja najuspje┼ínije kompanije iz IT industrije, ┼íto nas ─Źini jedinstvenim u postizanju rezultata i kreiranju vrijednosti za cjelokupno dru┼ítvo u na┼íoj dr┼żavi.ÔÇť ÔÇô navela je Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse.