Popular News

Kompanija Allied VTM Sarajevo se pridružila zajednici Bit Alijanse

 
 
28.02.2020.

 

IT kompanije iz Bosne i Hercegovine su ujedinjene u okviru Bit Alijanse u svrhu unapređenja poslovnog ambijenta i trenutnog statusa IT industrije. S tim ciljem, Bit Alijansi se pridružila kompanija Allied VTM iz Sarajeva. Ugovor o pridruživanju su potpisali Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse i Samir Tozo, direktor kompanije Allied VTM.
 
“Članstvo u Bit Alijansi je za našu kompaniju jako značajno, jer se nadamo se da ćemo kroz suradnju i udruživanjem snaga sa Bit Alijansom kreirati bolju klimu na IT tržištu koja će ponuditi bolju budućnost mladima u BiH te budućim generacijama.” – istakao je Samir Tozo, direktor kompanije Allied VTM. 
 
Allied VTM već dugi niz godina svojim korisnicima pruža kvalitetna i savremena riješenja iz oblasti IT tehnologija u kojima objedinjuje vrhunsku tehnologiju i profesionalne usluge. Kompanija sarađuje sa odabranim dobavljačima renomiranih svjetskih brendova, kao što su: Apple, Apple ACR, Lenovo, Dell, HP, Cisco. Ključne vrijednosti kompanije  su fokus na korisnika prije svega, ovladavanje novim tehnologijama, izvrsnost u pružanju usluge, inovativnost, integritet među kolegama i poslovnim partnerima te poduzetnički duh.
 
„Nove članice donose i novu energiju u zajednicu Bit Alijanse te nas raduje da nam se pridružila kompanija Allied VTM iz Sarajeva. Njihov slogan „Consider IT Done“ je najbolji pokazatelj da nam se pridružila inovativna kompanija koja će, zajedno sa ostalim članicama Bit Alijanse, predano raditi na kvalitetnom unapređenju IT industrije u BiH.“ – navela je Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.