Popular News

Kompanija Allied VTM Sarajevo se pridru┼żila zajednici Bit Alijanse

 
 
28.02.2020.

 

IT kompanije iz Bosne i Hercegovine su ujedinjene u okviru Bit Alijanse u svrhu unapre─Ĺenja poslovnog ambijenta i trenutnog statusa IT industrije. S tim ciljem, Bit Alijansi se pridru┼żila kompanija Allied VTM iz Sarajeva. Ugovor o pridru┼żivanju su potpisali Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse i Samir Tozo, direktor kompanije Allied VTM.
 
“─îlanstvo u Bit Alijansi je za na┼íu kompaniju jako zna─Źajno, jer se nadamo se da ─çemo kroz suradnju i udru┼żivanjem snaga sa Bit Alijansom kreirati bolju klimu na IT tr┼żi┼ítu koja ─çe ponuditi bolju budu─çnost mladima u BiH te budu─çim generacijama.” – istakao je Samir Tozo, direktor kompanije Allied VTM.┬á
 
Allied┬áVTM ve─ç dugi niz godina svojim korisnicima pru┼ża kvalitetna i savremena rije┼íenja iz oblasti IT tehnologija u kojima objedinjuje vrhunsku tehnologiju i profesionalne usluge. Kompanija sara─Ĺuje sa odabranim dobavlja─Źima renomiranih svjetskih brendova, kao ┼íto su: Apple, Apple ACR, Lenovo, Dell, HP, Cisco. Klju─Źne vrijednosti kompanije ┬ásu fokus na korisnika prije svega, ovladavanje novim tehnologijama, izvrsnost u pru┼żanju usluge, inovativnost, integritet me─Ĺu kolegama i poslovnim partnerima te poduzetni─Źki duh.
 
ÔÇ×Nove ─Źlanice donose i novu energiju u zajednicu Bit Alijanse te nas raduje da nam se pridru┼żila kompanija Allied VTM iz Sarajeva. Njihov slogan ÔÇ×Consider IT DoneÔÇť je najbolji pokazatelj da nam se pridru┼żila inovativna kompanija koja ─çe, zajedno sa ostalim ─Źlanicama Bit Alijanse, predano raditi na kvalitetnom unapre─Ĺenju IT industrije u BiH.ÔÇť ÔÇô navela je Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse.