Popular News

Kompanija Agilitas iz Sarajeva se pridru┼żila Bit Alijansi

10.09.2021. godine
 
Zajednici Bit Alijanse se pridru┼żila kompanija Agilitas iz Sarajeva, a sporazum o pridru┼żivanju su potpisali Tatjana Vu─Źi─ç, izvr┼ína direktorica Bit Alijanse i Elvis Pivi─ç, direktor kompanije Agilitas.
 
ÔÇťIzuzetna nam je ─Źast i zadovoljstvo postati ─Źlanicom Bit Alijanse. Kao doma─ça konsalting kompanija koja radi i djeluje u segmentu razvoja i unapre─Ĺenja digitalnih organizacija nadamo se da ─çemo zajedno sa Alijansom dati doprinos u unapre─Ĺenju cjelokupnog IT tr┼żi┼íta, kao i digitalne preduzetni─Źke zajednice u BiH.ÔÇŁ- istakao je Pivi─ç.
 
Tim Agilitasa kombinuje savremene metode kako bi transformisao procese unutar kompanija, a u cilju pove─çanja agilnosti u kompaniji. Ponosno poma┼żu u oblikovanju i pobolj┼íanju na─Źina na koji njihovi klijenti strukturiraju i upravljaju svojim poslovanjem.
 
Zadovoljstvo nam je da u svojim redovima od danas imamo i Agilitas, kompaniju koja svojim profesionalnim uslugama doprinosi razvoju digitalizacije i agilnosti u poslovnom svijetu. Bit Alijansa svakodnevno pokazuje da samo ujedinjeni oko istih ciljeva mo┼żemo kreirati bolje okru┼żenje ne samo za IT industriju nego i za kompletnu ekonomiju na┼íe dr┼żave. Vjerujemo da ─çemo kroz zajedni─Źke aktivnosti dati zna─Źajan doprinos napretku IT ekosistema u BiH.” – istakla je Tatjana.