Popular News

Kada je u pitanju nabavka ERP software-a, iako se sa strane možda čini kao mala stvar, ona to nije. Prilikom odlučivanja o tome u koje ćete alate i tehnologije uložiti novac, potrebno je mnogo faktora uzeti u obzir i razmatranje.  Izuzetno je važno prilikom donošenja odluke o ERP software-u razmotriti koje konkretne benefite on donosi za kompaniju.

 

Bez obzira na to da li želite da investirate u novi ERP software ili želite da postojeći zamijenite nekim drugim, na webinaru ćemo razmotriti ključne stvari koje trebate uzeti u obzir sa posebnim osvrtom na IT industriju, izazove računovodstva i zakonodavstva.

 

U Datalabu, u saradnji sa regionalnom mrežom partnera i stručnjacima iz oblasti računovodstva, smo fokusirani na razvoj najboljeg ERP software-a u regiji, uključujući jezičke i zakonske lokalizacije.  Spoj više od 20 godina iskustva u razvoju modernih informacionih tehnologija i ekspertnog znanja iz oblasti računovodstva čine PANTHEON idealnim rješenjem za sve kompanije koje žele da se fokusiraju isključivo na svoj biznis, a optimizaciju računovodstva i poslovnih procesa prepuste nama.

 

Cilj je upoznati učesnike webinara sa prednostima korištenja ERP software-a kakav je PANTHEON i pratećim eServisima, kao i kompanijom Datalab kao partnerom za podršku. 

 

Između ostalog ćemo pokazati:

 

Računovodstvo: Poslovni procesi od pripreme dokumentacije za PDV obračun do zaključka godine

Primjer izdavanja računa za usluge prema ino kompaniji, izrada PDV prijave, Knjiženje PDV obračuna, eKIF (izvoz .csv file-a).

PANTHEON Workflow za obračun PDV-a i Workflow za Zaključak godine

 

Digitalizacija i automatizacija poslovnih procesa:   PANTHEON Workflow za potvrđivanje računa

Integracija PANTHEON DMS-a i automatizovanog poslovnog procesa (Workflow) za potvrdu primljenih računa, koji vodi kroz procese od skeniranja do potvrde primljenog računa na više nivoa odluke i samog kreiranja računa u PANTHEON i upis svih važnih metapodataka za digitalni dokument.

 

Webinar je namijenjen IT kompanijama koje po prirodi djelatnosti teže automatizaciji i digitalizaciji svih poslovnih procesa, pa tako i računovodstva u cjelini, kao i svim ostalim zainteresovanim kompanijama sa sličnim zahtjevima na ERP software.

 

Prijaviti se možete putem linka.