Popular News

Kada je u pitanju nabavka ERP software-a, iako se sa strane mo┼żda ─Źini kao mala stvar, ona to nije. Prilikom odlu─Źivanja o tome u koje ─çete alate i tehnologije ulo┼żiti novac, potrebno je mnogo faktora uzeti u obzir i razmatranje.┬á Izuzetno je va┼żno prilikom dono┼íenja odluke o ERP software-u razmotriti koje konkretne benefite on donosi za kompaniju.

 

Bez obzira na to da li ┼żelite da investirate u novi ERP software ili ┼żelite da postoje─çi zamijenite nekim drugim, na webinaru ─çemo razmotriti klju─Źne stvari koje trebate uzeti u obzir sa posebnim osvrtom na IT industriju, izazove ra─Źunovodstva i zakonodavstva.

 

U Datalabu, u saradnji sa regionalnom mre┼żom partnera i stru─Źnjacima iz oblasti ra─Źunovodstva, smo fokusirani na razvoj najboljeg ERP software-a u regiji, uklju─Źuju─çi jezi─Źke i zakonske lokalizacije.┬á Spoj vi┼íe od 20 godina iskustva u razvoju modernih informacionih tehnologija i ekspertnog znanja iz oblasti ra─Źunovodstva ─Źine PANTHEON idealnim rje┼íenjem za sve kompanije koje ┼żele da se fokusiraju isklju─Źivo na svoj biznis, a optimizaciju ra─Źunovodstva i poslovnih procesa prepuste nama.

 

Cilj je upoznati u─Źesnike webinara sa prednostima kori┼ítenja ERP software-a kakav je PANTHEON i prate─çim eServisima, kao i kompanijom Datalab kao partnerom za podr┼íku.┬á

 

Izme─Ĺu ostalog ─çemo pokazati:

 

Ra─Źunovodstvo: Poslovni procesi od pripreme dokumentacije za PDV obra─Źun do zaklju─Źka godine

Primjer izdavanja ra─Źuna za usluge prema ino kompaniji, izrada PDV prijave, Knji┼żenje PDV obra─Źuna, eKIF (izvoz .csv file-a).

PANTHEON Workflow za obra─Źun PDV-a i Workflow za Zaklju─Źak godine

 

Digitalizacija i automatizacija poslovnih procesa: ┬á PANTHEON Workflow za potvr─Ĺivanje ra─Źuna

Integracija PANTHEON DMS-a i automatizovanog poslovnog procesa (Workflow) za potvrdu primljenih ra─Źuna, koji vodi kroz procese od skeniranja do potvrde primljenog ra─Źuna na vi┼íe nivoa odluke i samog kreiranja ra─Źuna u PANTHEON i upis svih va┼żnih metapodataka za digitalni dokument.

 

Webinar je namijenjen IT kompanijama koje po prirodi djelatnosti te┼że automatizaciji i digitalizaciji svih poslovnih procesa, pa tako i ra─Źunovodstva u cjelini, kao i svim ostalim zainteresovanim kompanijama sa sli─Źnim zahtjevima na ERP software.

 

Prijaviti se mo┼żete putem linka.