Popular News

Sorry, this entry is only available in BHS. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Got Solutions je nova članica Bit Alijanse

 
U protekloj sedmici Bit Alijansi se pridružila i kompanija Got Solutions d.o.o. iz Banja Luke, čiji je fokus rada razvoj softverskih rješenja korištenjem JavaScript programskog jezika.
 
Kompanija Got Solutions je vlasnik brenda «JSGuru» i  čini je tim mladih stručnjaka koji dijele strast za kreiranje efektivnih i efikasnih softverskih rješenja u vidu web i mobilnih aplikacija. Kompanija nudi usluge od savjetovanja, dizajna preko pisanja koda, uspostavljanja arhitekture, testiranja i cloud implementacije. U timu ove kompanije nalaze se i profesionalci sa preko 15 godina iskustva u razvoju softvera u raznim ulogama i industrijama.
 
Učlanjenje novih kompanija veoma doprinosi radu Bit Alijanse i ispunjenju njenih ciljeva, dok s druge strane članice imaju priliku da koriste sve benefite zajedničkog rada i rezultata raznih projekata i aktivnosti udruženja.
 
Sporazum o pridruživanju potpisali su Vladimir Sukara direktor kompanije Got Solutions d.o.o. i Armin Talić, izvršni direktor Bit Alijanse.