Popular News

Sorry, this entry is only available in BHS.

Got Solutions je nova članica Bit Alijanse

 
U protekloj sedmici Bit Alijansi se pridru┼żila i kompanija Got Solutions d.o.o. iz Banja Luke, ─Źiji je fokus rada razvoj softverskih rjes╠îenja kori┼ítenjem JavaScript programskog jezika.
 
Kompanija Got Solutions je vlasnik brenda ┬źJSGuru┬╗ i ┬á─Źini je tim mladih stru─Źnjaka koji dijele strast za kreiranje efektivnih i efikasnih softverskih rjes╠îenja u vidu web i mobilnih aplikacija. Kompanija nudi usluge od savjetovanja, dizajna preko pisanja koda, uspostavljanja arhitekture, testiranja i cloud implementacije. U timu ove kompanije nalaze se i profesionalci sa preko 15 godina iskustva u razvoju softvera u raznim ulogama i industrijama.
 
Učlanjenje novih kompanija veoma doprinosi radu Bit Alijanse i ispunjenju njenih ciljeva, dok s druge strane članice imaju priliku da koriste sve benefite zajedničkog rada i rezultata raznih projekata i aktivnosti udruženja.
 
Sporazum o pridru┼żivanju potpisali su Vladimir Sukara direktor kompanije Got Solutions d.o.o. i Armin Tali─ç, izvrs╠îni direktor Bit Alijanse.