Popular News

Establish d.o.o. je nova članica Bit Alijanse!

 
U interesu razvoja i stvaranja pozitivnog poslovnog ambijenta softverske industrije u BiH, Bit Alijansi se priključila kompanija Establish d.o.o. Tim povodom, danas su sporazum o pridruživanju potpisali Bakir Skenderović, direktor IT operacija u kompaniji Establish i Armin Talić, izvrÅ”ni director udruženja Bit Alijansa.
 
Establish d.o.o. je osnovan 2000. godine kao dio ASA Grupacije i kompanija je kontinuirano posvećena pružanju čvrstog IT oslonca svim segmentima ASA i Prevent grupacije, Å”to podrazumijeva pružanje podrÅ”ke poslovnim procesima u oblastima prodaje, administracije, finansija, marketinga i proizvodnje.
 
ā€žU sklopu naÅ”e dugoročne strategije razvoja, pored jačanja internih procesa želimo učestvovati u eksternim projektima koji će biti dodana vrijednost razvoju IT industrije, ali i ASA Prevent grupacije. Veliki potencijal koji imamo treba iskoristiti za realizaciju različitih ideja u partnerstvu sa specijaliziranim IT kompanija i kompanijama iz Bit Alijanse”, izjavio je Bakir Skenderović direktor IT operacija u Establish-u.
 
Establish d.o.o. je kompanija koja u svojoj ponudi ima Ŕirok spektar usluga i rjeŔenja u domenu informacionih tehnologija, kao i bogat izbor proizvoda koji zadovoljavaju savremene poslovne procese. Establish je Microsoft silver partner, Cisco Register i prodavač IT opreme renomiranih svjetskih brendova.
 
Svoje poslovanje kompanija temelji na timskom radu, nudeći cjelovitu podrÅ”ku svojim klijentima, od savjeta do rjeÅ”enja. Establish d.o.o. je opredijeljen pronalasku i implementaciji rjeÅ”enja za klijente, rjeÅ”enja koje će stvarati potrebnu vrijednost za klijenta i obuhvatati njihov poslovni razvoj.
 
Udruženje Bit Alijansa osnovano je 2014. godine. Od osnivanja, broj kompanija članica kontinuirano se povećava. Danas udruženje broji dvadeset Å”est članica udruženih s jednim ciljem ā€“ da suočavanjem sa brojnim preprekama koje usporavaju rast, stvore nove prilike na tržiÅ”tu softverske industrije.