Popular News

Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjaluci i Bit Alijansa potpisali memorandum o saradnji

 
14.11.2018.
 
 U utorak, 13. novembra 2018., Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjaluci je formalizovao već do sada uspješnu saradnju sa Bit Alijansom. Dekan Ekonomskog fakulteta u Banjaluci, prof. dr Stanko Stanić i Armin Talić, generalni menadžer Bit Alijanse, su potpisali memorandum o saradnji koji će biti osnova za realizaciju zajedničkih projekata, organizaciju stručnih praksi za studente Ekonomskog fakulteta, u prvom redu studente studijskog programa Poslovna informatika, ali i rad na poboljšanju nadležnih obrazovnih politika s ciljem obrazovanja što kvalitetnijeg kadra.
 
Prodekan za nastavu, prof. dr Saša Petković je ukazao da je Ekonomski fakultet već do sada imao odličnu saradnju sa kompanijama članicama Alijanse kao što su LANACO Company, Bravo Systems, JSGuru, MANIA, DVC Solutions Ltd. i drugim, te da je ovaj memorandum samo nastavak ove uspješne saradnje.
 
Više asistent i rukovodilac E-lab Ekonomskog fakulteta, Ljubiša Mićić, je izrazio također svoje zadovoljstvo nastavkom saradnje imajući u vidu da je Branch Manager Bit Alijanse za Republiku Srpsku, gospođa Tatjana Vučić, u više navrata kao stručni konsultant, predavač i član žirija učestvovala u projektima i aktivnosti koje je Fakultet realizovao, te da će nakon ovog memoranduma intenzitet saradnje biti i veći.