Popular News

Sorry, this entry is only available in BHS.

Članica Bit Alijanse – LANACO domaćin najveće multivendorske IT konferencije

 
Članica Bit Alijanse LANACO u periodu od 16.10. do 20.10. organizuje u Banjoj Luci treću po redu konferenciju pod nazivom Tech Hosted by LANACO koja će okupiti svjetske IT kompanije, najuspješnije kompanije iz zemlje i regiona, kao i IT eksperte.
 
Tema ovogodišnje konferencije je Mega trendovi u IT-u koja će nastojati da ukaže na pojedinačni i kumulativni doprinos brzini promjena koje mega trendovi danas sa sobom donose, ali i kakav je njihov uticaj na tržište Bosne i Hercegovine, ali i čitavog regiona.
 
U potpuno autentičnom formatu koji će biti definisan prisustvom najvećih brendova globalne IT industrije i mješavinom programskih blokova: prezentacija eksperata najvećih IT kompanija, tematskih panela, okruglih stolova i studija slučaja posvećenih kako usko prepoznatim grupama tako i najširoj javnosti u BiH i regionu, nastojaće se zakoračiti u budućnost, koja je suštinski već počela.
 
U periodu od pet dana Banjaluka će biti centar dešavanja strateški značajne teme Mega trendovi. Tech Hosted by LANACO kreiraće jedan kvalitetan most znanja između globalnih IT vendora koji definišu smijer i intenzitet ovog procesa i javnosti kod nas sa ciljem odgovarajućeg razumijevanja, prihvatanja i korišćenja svih benefita ovog procesa.
 
Učesnici će imati priliku da slušaju u okviru tematski cjelina predavače koji su održali predavanja o posljednjim i najvažnijim tehnologijama iz oblasti: Big Data, Mobile, Social i Internet of Things (IoT).
 
Tech Hosted by LANACO je za kratko vrijeme postala najveća multivendorska IT konferencija u Bosni i Hercegovini, te izvrsna prilika za razmjenu znanja i iskustava.
 
Više detalja o konferenciji potražite na: www.techhosted.ba ili putem društvenih mreža.