Popular News

Sorry, this entry is only available in BHS. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Članica Bit Alijanse – LANACO domaćin najveće multivendorske IT konferencije

 
Članica Bit Alijanse LANACO u periodu od 16.10. do 20.10. organizuje u Banjoj Luci treću po redu konferenciju pod nazivom Tech Hosted by LANACO koja će okupiti svjetske IT kompanije, najuspješnije kompanije iz zemlje i regiona, kao i IT eksperte.
 
Tema ovogodišnje konferencije je Mega trendovi u IT-u koja će nastojati da ukaže na pojedinačni i kumulativni doprinos brzini promjena koje mega trendovi danas sa sobom donose, ali i kakav je njihov uticaj na tržište Bosne i Hercegovine, ali i čitavog regiona.
 
U potpuno autentičnom formatu koji će biti definisan prisustvom najvećih brendova globalne IT industrije i mješavinom programskih blokova: prezentacija eksperata najvećih IT kompanija, tematskih panela, okruglih stolova i studija slučaja posvećenih kako usko prepoznatim grupama tako i najširoj javnosti u BiH i regionu, nastojaće se zakoračiti u budućnost, koja je suštinski već počela.
 
U periodu od pet dana Banjaluka će biti centar dešavanja strateški značajne teme Mega trendovi. Tech Hosted by LANACO kreiraće jedan kvalitetan most znanja između globalnih IT vendora koji definišu smijer i intenzitet ovog procesa i javnosti kod nas sa ciljem odgovarajućeg razumijevanja, prihvatanja i korišćenja svih benefita ovog procesa.
 
Učesnici će imati priliku da slušaju u okviru tematski cjelina predavače koji su održali predavanja o posljednjim i najvažnijim tehnologijama iz oblasti: Big Data, Mobile, Social i Internet of Things (IoT).
 
Tech Hosted by LANACO je za kratko vrijeme postala najveća multivendorska IT konferencija u Bosni i Hercegovini, te izvrsna prilika za razmjenu znanja i iskustava.
 
Više detalja o konferenciji potražite na: www.techhosted.ba ili putem društvenih mreža.