Popular News

Arslan Consulting – dobrodo┼íli u Bit Alijansu!

 
U protekloj sedmici Bit Alijansi se pridru┼żila i kompanija Arslan Consulting, ─Źiji je fokus rada na kreiranju idejnih rje┼íenja za klijente ┼íirom svijeta.
 
Arslan Consulting je kompanija specijalizirana za digital product development i consulting iz oblasti IT-a. Sa klijentima koji dolaze iz razli─Źitih industrija grade isklju─Źivo partnerske odnose.
 
Rje┼íenja kreirana od strane Arslan Consulting tima koriste klijenti ┼íirom svijeta, od startupa, malih i srednjih biznisa do velikih korporacija. Tim ove kompanije posve─çen je rje┼íavanju najkompleksnijih poslovnih izazova, a ─Źine ga iskusni software developeri, dizajneri i biznis analiti─Źari.
 
ÔÇťUc╠îlanjenje novih kompanija veoma doprinosi radu Bit Alijanse i ispunjenju njenih ciljeva, dok s druge strane c╠îlanice imaju priliku da koriste sve benefite zajednic╠îkog rada i rezultata raznih projekata i aktivnosti udruz╠îenja. Sretni smo ┼íto se Bit Alijansi pridru┼żio tim Arslan Consulting i sigurni smo da ─çemo zajedno kreirati prepoznatljivu vrijednost za softversku industriju u Bosni i Hercegovini.ÔÇŁ istakao je Armin Tali─ç, izvr┼íni direktor Bit Alijanse.
 
─îlanice Bit Alijanse su povezane zajedni─Źkim interesom za unapre─Ĺenje softverske industrije u Bosni i Hercegovini. Kroz kontinuirane aktivnosti promocije, zagovaranja i realizaciju raznih projekata edukacije Bit Alijansa nastoji staviti fokus na goru─çe probleme softverske industrije ÔÇô nedostatak kvalifikovane radne snage i nedovoljna dr┼żavna podr┼íka ovoj privrednoj grani.
 
Sporazum o pridru┼żivanju potpisali su Demir Selmanovi─ç, direktor kompanije Arslan Consulting d.o.o. i Armin Tali─ç, izvrs╠îni direktor Bit Alijanse.