Popular News

Aicomp d.o.o. je nova članica Bit Alijanse

 

04.05.2018.
 
Ā Ā 
Zajednici kompanija-članica Bit Alijanse pridružila se protekle sedmice kompanija Aicomp d.o.o. iz Maglaja. Sporazum o učlanjenju su potpisali Adis MustabaÅ”ić, direktor kompanije Aicomp d.o.o. i Armin Talić, generalni menadžer Bit Alijanse.
 

Kompanija Aicomp d.o.o. je IT kompanija koja djeluje u okviru Aicomp grupacije. Aicomp je vodeći svjetski implementator kompleksnih SAP rjeÅ”enja varijantne konfiguracije. Software add-on VCPowerPack kompanije Aicomp podržava inovativne i kompleksne proizvodne konfiguracije na ključnim SAP tehnologijama (ERP, S / 4 HANA, HCI / HCP).
 
Također, Aicomp je jedan odĀ  najbrže rastućih SAP Cloud providera za implementaciju, razvoj i prodaju Successfactors, SAP Business ByDesign and SAP Hybris Cloud for Customer. Aicomp pomaže svojim klijentima da konfiguriÅ”u ā€œorder to cash processā€ od srednjih do globalno aktivnih kompanija.
Aicomp u Bosni razvija tim za implementaciju SAP baziranih rjeŔenja varijantne konfiguracije.
 
ā€œOsnaživanjem zajednice kompanija Bit Alijanse kreiramo okruženje u kojem sofverska industrija u BiH svakim danom raste. Raduje nas činjenica da kompanije u BiH prepoznaju naÅ” rad i žele biti dio naÅ”eg Udruženja. Do sada smo sa kompanijom Aicomp radili na određenim projektima te zajedno radili na unapređivanju na IT okruženja u Maglaju. Siguran sam da ćemo u budućnosti povećati broj zajedničkih projekata koji će biti usmjereni na ostvarivanje ključnih ciljeva softverske industrije u BiH.ā€, naveo je Armin Talić, generalni menadžer Bit Alijanse.
 
Kontinuiranim promocijama, zagovaranjem i implementacijom raznih projekata članice Bit Alijanse su ujedinjene zajedničkim ciljevima usmjerenim jačanju softverske industrije u BiH.