Popular News

Kompanija HulkApps nova članica Bit Alijanse

18.2.2022. godine

 

Zajednici kompanija članica Bit Alijanse se pridružila i kompanija HulkApps iz Sarajeva.
HulkApps je među vodećim stručnjacima za Shopify, koji se proteže na tri kontinenta i broji više od 180 zaposlenih. Sa zadovoljstvom rješavaju teške tehničke izazove i grade lijepe, praktične i učinkovite web stranice koje plijene pažnju posjetilaca i klijenata.
 

Sporazum su potpisali direktor HulkApps-a Alen Malkoč i izvršni direktor Bit Alijanse Damir Maglajlić.
 

Ponosni smo jer u mreži svojih članica imamo i kompaniju HulkApps koja okuplja eksperte u impelementaciji Shopify sistema, a koja svojim međunarodnim iskustvima i pozitivnim praksama može pomoći unapređenju našeg domaćeg IT ekosistema.” – istakao je Damir Maglajlić, izvršni direktor Bit Alijanse.
 

Od kreiranja prve aplikacije 2017. godine, napravili su još 20 aplikacija i nemaju namjeru stati na tome jer su spojem kreativnosti i tehničke stručnosti, izgradili snažnu zajednicu koja vjeruje u timski rad, komunikaciju i pomjeranje granica.
 

Uzbuđeni smo što smo se pridružili Bit Alijansi i samim tim pružili dodatne mogućnosti za IT rast i razvoj u Bosni i Hercegovini. HulkApps se ponosi, kao progresivan poslodavac, što svojim članovima daje priliku da rastu, uče i njeguju svoje vještine u nešto posebno. Mi u HulkAppsu imamo izreku da su Bosni i Hercegovini potrebni jednorozi. Sretni smo što smo dio Bit Alijanse i što smo dio ove porodice jer kolektivno, ovo je prvi Unicorn koji pruža nadu u bolju budućnost u BiH.” – istakao je Alen Malkoč, direktor kompanije HulkApps.