Popular News

Kompanija HulkApps nova ─Źlanica Bit Alijanse

18.2.2022. godine

 

Zajednici kompanija ─Źlanica Bit Alijanse se pridru┼żila i kompanija HulkApps iz Sarajeva.
HulkApps je me─Ĺu vode─çim stru─Źnjacima za Shopify, koji se prote┼że na tri kontinenta i broji vi┼íe od 180 zaposlenih. Sa zadovoljstvom rje┼íavaju te┼íke tehni─Źke izazove i grade lijepe, prakti─Źne i u─Źinkovite web stranice koje plijene pa┼żnju posjetilaca i klijenata.
 

Sporazum su potpisali direktor HulkApps-a Alen Malko─Ź i izvr┼íni direktor Bit Alijanse Damir Maglajli─ç.
 

Ponosni smo jer u mre┼żi svojih ─Źlanica imamo i kompaniju HulkApps koja okuplja eksperte u impelementaciji Shopify sistema, a koja svojim me─Ĺunarodnim iskustvima i pozitivnim praksama mo┼że pomo─çi unapre─Ĺenju na┼íeg doma─çeg IT ekosistema.” – istakao je Damir Maglajli─ç, izvr┼íni direktor Bit Alijanse.
 

Od kreiranja prve aplikacije 2017. godine, napravili su jo┼í 20 aplikacija i nemaju namjeru stati na tome jer su spojem kreativnosti i tehni─Źke stru─Źnosti, izgradili sna┼żnu zajednicu koja vjeruje u timski rad, komunikaciju i pomjeranje granica.
 

Uzbu─Ĺeni smo ┼íto smo se pridru┼żili Bit Alijansi i samim tim pru┼żili dodatne mogu─çnosti za IT rast i razvoj u Bosni i Hercegovini. HulkApps se ponosi, kao progresivan poslodavac, ┼íto svojim ─Źlanovima daje priliku da rastu, u─Źe i njeguju svoje vje┼ítine u ne┼íto posebno. Mi u HulkAppsu imamo izreku da su Bosni i Hercegovini potrebni jednorozi. Sretni smo ┼íto smo dio Bit Alijanse i ┼íto smo dio ove porodice jer kolektivno, ovo je prvi Unicorn koji pru┼ża nadu u bolju budu─çnost u BiH.” – istakao je Alen Malko─Ź, direktor kompanije HulkApps.