Popular News

Kompanija Tech 387 se pridružila Bit Alijansi

Ā 
 

28.02.2019.

 

U prostorijama kompanije Tech 387 u Sarajevu potpisan je sporazum o pridruživanju kompanije TECH 387 zajednici 58 članica Bit Alijanse. Sporazum o pridruživanju su potpisali Armin Talić, generalni menadžer Bit Alijanse i Arslan Hajdarević, direktor kompanije Tech 387.
 
Tech 387 je kompanija koja je osnovana sa vizijom pravljenja najzahtjevnijih softverskih projekata 21. stoljeća i sa željom za zapoÅ”ljavanjem najboljih profesionalaca u industriji. Usmjereni su na pružanje usluga uz najbolji odnos cijene/performansi i izgradnju dugoročnih partnerskih odnosa.
 
ā€œKao partner mi razvijemo i pružimo strucĢŒne, inovativne tehnicĢŒke usluge i rjeÅ”enja koja omogucĢavaju naÅ”im klijentima da postignu maksimalan uspjeh sa svojim softverima. Tech 387 koristi moderne, konceptualne modele, procese i sisteme radnog toka sa tendencijom stalnog Å”irenja zbog vjeÅ”tina, upravljanja, strucĢŒnih i tehnicĢŒkih resursaā€, izjavio je Arslan Hajdarević, direktor kompanije Tech 387.
 
IT kompanije u Bosni i Hercegovini kreiraju značajne rezultate za unapređenje trenutnog poslovnog okruženja i zapoÅ”ljavanja mladih. Potencijal koji IT industrija posjeduje neophodno je usmjeriti u kvalitetnom smjeru te omogućiti maksimiziranje vrijednosti industrije. Kompanije članice Bit Alijanse svakodnevno svojim aktivnostima rade na kreiranju prilika za mlade i zainteresovane za IT.