Popular News

Sorry, this entry is only available in BHS.

Misija:Web je nova ─Źlanica Bit Alijanse

 

Kompanija Misija:Web se pridru┼żila udru┼żenju┬áBit Alijansa. Sporazum o pridru┼żivanju potpisali su Dino Hajri─ç, direktor kompanije Misija:Web i Armin Tali─ç, generalni direktor udru┼żenja Bit Alijansa.

 

Misija:Web nudi usluge razvoja backend, frontend, mobile i IoT rje┼íenja baziranih na najnovijim tehnologijama. Ve─ç┬á10 godina uspje┼íno isporu─Źuje proizvode za klijente u cijelom svijetu. Me─Ĺu klijentima ove kompanije nalaze se startupi, male, srednje┬ákompanije┬ákoje dolaze iz razli─Źitih industrija. U┬ásve projekte ula┼żu maksimalno svoje┬áiskustvo i znanje┬áte na taj na─Źin┬áo┼żivljavaju┬ákoncepte, od ideje do gotovog rje┼íenja, uz upotrebu ┬átehnologije koje ─çe rasti kako rastu i potrebe klijenata.

 

U svrhu stvaranja pozitivnog poslovnog okru┼żenja za stalni rast softverske industrije u BiH, Bit Alijansa kontinuirano radi na rje┼íavanju dva najve─ça problema sa kojima se softverske kompanije suo─Źavaju u poslovanju u BiH, poput nedostatka visokoobrazovnih kadrova i izostanak podsticaja od strane nadle┼żni institucija sa svih nivoa vlasti u BiH. Bit Alijansa uz zajedni─Źke aktivnosti svojih ─Źlanica ─çe se nastojati suo─Źiti se sa izazovima softverske industrije┬ás ciljem stvaranja uslova za njen dugoro─Źni rast i razvoj.