Popular News

Kompanija QSS se pridru┼żila zajednici Bit Alijanse

 

 

04.06.2018.
 

 

Protekle sedmice je potpisan sporazum o pridru┼żivanju kompanije QSS zajednici ─Źlanica Bit Alijanse. Sporazum su potpisali voditelj prodaje i marketinga kompanije QSS, Aida Bejtula i generalni menad┼żer Bit Alijanse, Armin Tali─ç.

 

Kompanija QSS je osnovana 1997. i od tada se kontinuirano razvija i raste. U 20 godina postojanja, QSS je realizovao preko 500 projekata od kojih su mnogi od nacionalnog zna─Źaja i digitalizovao je poslovanje preko 1000 kompanija, agencija i neprofitnih organizacija. Danas, stoje kao vode─ça IT kompanija za Cloud,┬árazvoj softvera i sistemske integracije u Bosni i Hercegovini i regiji. QSS je kompanija ─Źije sisteme svakodnevno koristi preko milion korisnika i preko 50.000 organizacija u Bosni i Hercegovini.
 
Misija kompanije QSS jeste da inspiri┼íu organizacije, tako da mogu, koriste─çi inovativna IT rje┼íenja, implementirana na njihovoj infrastrukturi zna─Źajno pobolj┼íati njihovo dugoro─Źno poslovanje.
 
QSS posjeduje ISO 9001:2015 certifikat za kvalitetu, te ISO 27001:2013 certifikat za sistem upravljanja sigurnošću informacija.
 
ÔÇťIzuzetno nam je zadovoljstvo pridru┼żiti se ─Źlanicama Bit Alijanse u ostvarenju zacrtanih ciljeva na ja─Źanju softverske industrije u BiH. Vizija na┼íe kompanije je dugoro─Źno pobolj┼íanje dobrobiti kupaca, uposlenika, partnera i zajednice, a ─Źlanstvo u Bit Alijansi vidimo kao jedan od na─Źina da u tome i uspijemo.ÔÇŁ, navodi Aida Bejtula, voditelj prodaje i marketinga u kompaniji QSS.
 
Zajedno sa kompanijom QSS, Bit Alijansa trenutno broji 41 ─Źlanica koje su ujedinjene sa zajedni─Źkim ciljem ÔÇô osna┼żivanje zajednice softverske industrije u BiH te smanjenje deficita IT stru─Źnog kadra kroz razli─Źite aktivnosti.