Popular News

Authority Partners Job Fair:

Vaša prilika da rastete i kreirate izvrsnost 

 
30.09.2021.
 
Brojni IT stručnjaci iz Turske, Dominikanske Republike, Bosne i Hercegovine i svijeta će u petak 15. oktobra, prisustvovati Authority Partners Job Fair – globalnom sajmu poslova kako bi saznali više o mogućnostima da se pridruže timu ove vodeće svjetske IT kompanije. Posljednje 23 godine sjedište kompanije je u Kaliforniji (SAD), sa tehnološkim centrom u Sarajevu (BiH) – pokrenutim prije 16 godina – i u Istanbulu, Turska – pokrenutim prošle godine. AP tim broji oko 500 profesionalaca u 33 zemlje koji rade u uredima i na daljinu.

 

U AP-u vjeruju da se izvanredni ljudi ne samo otkrivaju nego i njeguju. To počinje ulaskom u porodicu vrhunskih svjetskih vizionara, a nastavlja se tako što im omogućavaju da rade na sofisticiranim projektima sa klijentima i partnerima iz Fortune 500 kompanija i primjenjuju revolucionarne tehnologije. Rezultati su uvijek izvanredni.
 
Prema nedavnom internom istraživanju, na pitanje: „Šta je primarni razlog da odaberete Authority Partners?“, AP tim je na prvo mjesto stavio kulturu kompanije. Također, mnogi od njih navode profesionalnost i stabilnost AP-a kao i prilike za učenje i rast. I sam proces zapošljavanja je visoko na njihovoj listi prioriteta, nakon čega slijedi uravnotežena kombinacija rada u uredima i na daljinu.
 
Svojim prioritetima AP tim potvrđuje da kultura i vrijednosti kompanije – utjelovljene u sve što rade, stvaraju i razvijaju – predstavlja jedan vrlo raznolik univerzum. Ali to znači i da su uvijek voljni da svoj globalni tim prošire IT stručnjacima koji žele da rade na izvrsnim tehnološkim rješenjima i zajedno s klijentima rastu na putu do uspjeha.
 
AP tim će na ovom događaju predstaviti kulturu kompanije, prilike za učenje i rast i mogućnosti za rad sa vrhunskim stručnjacima na određenim poljima. Dobit ćete uvid u iskustva inženjera koji rade u AP-u, nakon čega slijedi dio posvećen vašim pitanjima i odgovorima gdje možete saznati više o svemu što vas zanima.
 

Upoznajte AP Tim koji će vas dočekati na AP Job Fair-u:
 
Zerina Sulejmanović Terzić, Lead Talent Acquisition Specialist

Andrea Rajić, Talent Acquisition Specialist

Burak Bolek, Software Developer

Hana Kočan Bibić, Talent Acquisition Specialist

Anela Tucaković, Talent Acquisition Specialist

Alen Durgut, Lead Software Engineer/Program Architect

Katherine Supreveda, Talent Acquisition Specialist

Sandra Pereira, Talent Acquisition Specialist

Luis Alberto Estevez Tamares, Database Administrator
 

Prijave za Authority Partners Job Fair su otvorene do 10. oktobra, 2021. godine, 23:59.
U međuvremenu možete provjeriti stranicu AP karijere i saznati više o kulturi kompanije.
Ovo je vaša prilika da rastete i stvarate izvrsnost!